Rekrutteringsnettverk 2024

Vi ønsker oss flere anleggsgartnere! Det er vårt felles anliggende og vil være tema for Rekrutteringsnettverk 2024. Skoler, opplæringskontor og bedrifter er velkommen til Tvedestrand VGS som er vertskap for oss 29. oktober. Oppmøte kl 10.30 for kaffe og registrering.  
 
Vi vil få en omvisning på den nye skolen som sto ferdig i 2020 og bruker skolens fasiliteter til en oppdatering hvor vi får høre fra skolene og opplæringskontorene mm.
Deretter reiser vi via Parken til Tvedestrand VGS (avdeling Holt) for en befaring før vi ankommer Arendal med overnatting på Thon hotel Arendal. Tor Bjørn Oveland (Oveland Utemiljø) vil ta oss gjennom en befaring på Langbrygga før vi spiser felles middag på Mør Biffhus.
 
30. oktober har vi booket konferanserommet på hotellet for mer faglig påfyll og diskusjon før vi avslutter med felles lunsj. Temaer for dagen blir NM/Worldskills, naturrestaurering, erfaringer med hvordan å ta imot lærlinger i bedriften mm. Last ned fullt program over. Avreise etter felles lunsj ca kl 13.
 

Hotell er ikke inkludert og kan bookes i lenken under. Prisen vi har fått fra Thon Hotell Arendal er tilgjengelig i begrenset antall til 29. september, men book så som mulig for å sikre deg prisen da vi mister halvparten av rommene etter 9. september.   

 NAML - Plukk av block (thonhotels.no)